Stäng

Är du också strumpnörd?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och de bästa rabatterna!

Nya prenumeranter får 20% på första ordern.

SOCIALT ANSVAR

Idag är Funq Wear mer än bara ett strumpmärke. Lika viktigt som att ta fram hållbara strumpor laddade med funktioner är det att ta ett samhällsansvar och göra nytta på samhällsnivå.

Maud Häggblad, grundare och VD, har sedan unga år drömt om att engagera sig i volontärarbete och att hjälpa utsatta människor. Drömmen har väntat på sig och tanken var att, när barnen är stora, åka ut i världen och göra skillnad. Att hjälpa folk att komma i sysselsättning. Men öppningen kom tidigare och utav en slump.

Varför vänta till ”sedan” och ”där långt borta”? Plötsligt stod det klart att drömmar inte behöver vänta på sig. De behöver bara justeras lite. Idag hjälper Funq Wear människor som har svårt att komma ut i arbetslivet. Genom stark närvaro, tydliga mål och tron på varje människas unika förmåga så ser vi en fantastisk utveckling hos våra medarbetare. Ibland blir det lite fel, och kunden kan få vänta lite. Så får det vara, alla gör vi fel.

 ”Det är fantastiskt att se människor utvecklas och inte minst av att själv utvecklas tillsammans med sina medarbetare”, säger Maud Häggblad, grundare av Funq Wear.

Varukorg